top of page

ALGEMENE VOORWAARDEN EN HUISREGELS

We doen er graag alles aan om jou en de andere gasten een zo aangenaam mogelijk verblijf te laten beleven.

 

Graag even je aandacht voor een aantal voorwaarden en huisregels.

 

Door te boeken, erken je dat je kennis hebt genomen van onderstaande voorwaarden en huisregels en dat je je hiermee akkoord verklaart.

 

1. Algemene informatie

 

Check-in tussen 16u. en 22u.30 en check-out ten laatste om 10u.30.

Op aanvraag per mail (welcome@miranoza.be) kunnen wij ons aan andere uren aanpassen.

 

Onze kamertarieven zijn exclusief ontbijt. De avond voordien kan je je keuzes mbt het ontbijt alsook het gewenste tijdstip hiervan doorgeven. Omdat het ontbijt à la minute wordt gemaakt, is het belangrijk zich aan het afgesproken ontbijttijdstip te houden.

Het is niet toegestaan zelf meegebrachte dranken en voeding ter plaatse te consumeren. We hebben een beperkte eetkaart en honesty bar in de ontbijtruimte en voorzien 2 flesjes water per overnachting.

Er is gratis WiFi. De code hiervan is terug te vinden in de kamer.

Op de smart TV in de kamer kan je naast Telenet ook Netflix bekijken, via de login met de naam van je kamer.

’s Avonds of bij het verlaten van de B&B, vragen we de toegangsdeur tot de B&B (inkom) te sluiten met de kamersleutel.

2. Betalings- en annuleringsbeleid

Bij boeking via onze website dient het bedrag van de boeking te worden voldaan. Dit kan gebeuren met VISA, Mastercard, iDeal en American Express.

Betaling vooraf via bankoverschrijving is ook mogelijk, in dat geval dient de betaling te gebeuren binnen de dan gevraagde termijn. Gelieve ons hiervoor te contacteren.

Bij annulatie meer dan 4 weken voor de aankomstdag, storten we het volledige bedrag van de boeking terug, mits afhouding van € 25 administratieve kost.

Bij annulatie tussen 28 en 8 dagen voor de aankomstdag, storten we 50% van het bedrag van de boeking terug.

Bij annulatie tussen 7 en 0 dagen voor de aankomstdag, is het volledige bedrag van de boeking verschuldigd.

 

3. Rust en stilte

 

In het belang van al onze gasten vragen we dat het rustig is tussen 22u. ’s avonds en 7u. Er kan tussen die uren geen gebruik gemaakt worden van de ontbijtruimte aan de inkom of van de terrassen.

 

Het is niet toegestaan bezoekers toe te laten tot de kamer en de gemeenschappelijke ontbijtruimte.

 

4. Algemeen rookverbod

 

B&B Miranoza is een niet-rokers-verblijf. Ook uit het raam of op de terrassen roken is niet toegestaan. Dit verbod omvat ook e-sigaretten en kaarsen. Wie dit rookverbod niet naleeft, zal de kosten (minimum € 500) moeten dragen om de betrokken ruimten rook-, vlek-, brandplek- en/of geurvrij te maken.

 

5. Parking en fietsenstalling

 

Gasten kunnen hun wagen privé parkeren voor onze woning.

Fietsen kunnen worden gestald in onze afgesloten garage. Het opladen van elektrische fietsen is kostenloos. Gasten moeten wel hun eigen oplader voorzien.

Parkeren en fietsen stallen gebeurt op eigen verantwoordelijkheid. B&B Miranoza kan niet aansprakelijk worden gesteld bij ongevallen of diefstal.

 

6. Huisdieren

 

We houden erg van dieren, maar gegeven de bos- en parkomgeving rond B&B Miranoza gaan dierenpootjes en een propere vloer niet goed samen. We kunnen dan ook geen huisdieren ontvangen.

 

7. Zorg voor de kamers

 

Het is niet toegestaan haarkleuringsproducten of olieën te gebruiken in de douche.

Bij het verlaten van de kamer moeten lichten en verwarming uitgeschakeld worden.

 

8. Waarborg

 

De kredietkaartgegevens van de gast worden aan B&B Miranoza doorgegeven als garantie voor de betaling van:

a) de reservering van de kamer

b) de schade door de gast veroorzaakt aan de kamer, het meubilair of andere bestanddelen van de B&B

c) de kosten van het verlies van de sleutel (€ 200 – aanpassing sluitplan). Indien deze per ongeluk mee naar huis wordt genomen, vragen we deze binnen de 5 werkdagen per aangetekende zending terug te sturen.

d) de overnachtingkosten en bijkomende uitgaven (drinks / snacks, mogelijke aankopen, enz.).

 

Door te reserveren, aanvaardt de gast dat B&B Miranoza zijn kredietkaartgegevens gebruikt om de betaling van voornoemde bedragen te laten uitvoeren.

 

9. Prijzen en boekingsrestricties

 

De aangegeven prijzen zijn inclusief btw, dienst en taksen. De prijzen kunnen op initiatief van B&B Miranoza steeds aangepast worden, dit heeft dan geen effect op reeds gemaakte boekingen.

 

10. Verantwoordelijkheid en vervroegde beëindiging verblijf

 

De uitbater van B&B Miranoza, Alex Vermaelenstraat 53, 3052 Blanden (Oud-Heverlee), btw BE0733.402.746, is niet verantwoordelijk voor eventuele schade (materieel of fysisch) die de gast en eventuele medereiziger(s) zou hebben geleden als deze schades aan de gast of zijn medereizigers te wijten zijn.

 

De gasten van B&B Miranoza moeten zich als goede huisvader gedragen en zijn verantwoordelijk voor de schades die zij aan B&B Miranoza (woning en/of tuin) aan of andere gasten veroorzaken.

 

B&B Miranoza behoudt zich het recht voor, naar eigen goeddunken, het verblijf van een gast te beëindigen, zonder voorafgaande kennisgeving, indien dit noodzakelijk wordt geacht door onaanvaardbaar gedrag of als gevolg van handelingen die anderen in gevaar kunnen brengen of beledigen. Houd er rekening mee dat niet-naleving van ons algemeen rookverbod kan leiden tot beëindiging van het verblijf. In dergelijke omstandigheden moet elke uitstaande rekening worden voldaan en zullen er geen terugbetalingen worden gedaan.

 

11. Wetgeving en rechtbanken

 

Enkel het Belgisch recht is van toepassing. In geval van betwisting zijn enkel de rechtbanken van Leuven bevoegd.

bottom of page